Vánoční dárek z českého křišťálu

Proč vybrat dárek z českého křišťálu? Inspirujte se, objednejte včas a užijte si klidné svátky bez stresu. Protože od toho Vánoce jsou.

2 minuty čtení

mísalisboa_1

Rodinná tradice plná radosti i zmatku

Vánoce jsou v téměř každé domácnosti tradicí. Sejde se celá rodina pohromadě, potkáte své příbuzné a pozvete známé i neznámé. Vánoční svátky by měly být časem klidu, pohody, odpočinku. Ne vždy to tak je.

Už od srpna přemýšlíte, co by měl Ježíšek přinést. Jak týdny ubíhají, čas pro nákup dárků se zkracuje. A co je nejhorší? Někdy nejde o obdarování jednoho člověka, ale o dvacet lidí.

Jaký dárek vybrat?

Vánoční dárky by měly být alespoň trochu praktické, měly by potěšit. Neměly by být moc levné, ani moc drahé. Pyžam, ponožek, svíček, dárkových balení čajů nebo sprchových gelů už každý dostal až příliš. Chce to něco originálního!

whisky-1

Český křišťál je tou pravou volbou...

Stylové, praktické, cenově dostupné a v posledních letech stále více oblíbené - takové jsou skleněné dárky.

Jedním nákupem vyřešíte celou rodinu! Tátovi přijde vhod whisky set, dědečkovi skleněný panák na jeho oblíbenou slivovici, babička si zamiluje sklenice na víno s netradičními motivy a pro mamku je tady nádherná váza pro květiny

kristal

A co pro známé a další členy rodiny? Pro ty máme třeba stylové panáky nebo fajnové sklenice na sekt

Desítky let tradice

Český křišťál je jako dárek naprosto skvělou volbou! Třeba z pardubické sklárny Crystal Bohemia dnes exportují výrobky do celého světa. A výroba skla je v Pardubicích zavedena už téměř 150 let!

Hlavně si odpočiňte

Vše máme skladem, takže se nemusíte stresovat, že vám dárky nepřijdou včas. Od objednání k doručení vás dělí obvykle 2 dny. Pozor si dejte na vytíženost přepravců - tu my neovlivníme. :)

U všech objednávek vytvořených do 19. prosince garantujeme doručení do Vánoc. Zásilky balíme s tou největší pečlivostí, navíc ke každé objednávce nad 1 500 Kč máte dopravu zdarma. Své vybrané dárky si také můžete osobně vyzvednout přímo z našeho skladu na Praze 9.

Pokud si chcete přes vánoční svátky odpočinout a už před Vánoci samotnými se nestresovat, objednejte dárkové sklo už nyní.

Užijte si i letos křišťálové Vánoce :-)