Jak na jarní stolování

Jak na jarní stolování

Čtení 2 minuty 

Jaro je tady a s ním přichází i chuť na nové začátky a proměny. Navíc nás jaro podvědomě láká k tomu dekorovat svůj dům nejrůznějšími barvami a jarními motivy. Srdcem domu je stůl, kde se sejde celá rodina. Jak na to, abyste své blízké nadchli nejen novými chutěmi, ale i vzhledem jarního stolu? Výzdoba stolu vůbec nemusí být časově ani finančně náročná. S trochou kreativity a tipy od nás budete mít jarní atmosféru za pár minut i u vás doma. 

Prvním krokem ke krásnému jarnímu stolu je správný výběr dekorací. A co by k jarnímu stolu pasovalo lépe, než květinové aranžmá? Správný výběr vázy a květin je klíčový. 

Naše jarní doporučení jsou barevné vázy od firmy Crystalex, konkrétně vázy z kolekce Caribbean Dream, které jsou k dostání v roztomilých jarních barvách. 

První možností je skleněná váza Caribbean Dream Pistachio. Má jemné zelenkavé tóny. Tato váza skvěle zapadne do jarního prostředí s přírodními barvami a uklidní atmosféru. Skvěle se k ní budou hodit například sněženky, narcisy, fialky nebo různé druhy zvonků. Tyto květiny mají pastelové odstíny, které se skvěle hodí k přírodním barvám pistáciové vázy.

 Váza Caribbean Dream Pistachio

Druhou možností, kterou jsme pro vás vybrali je růžová skleněná váza Caribbean Dream Cherry. Tato váza má jemné růžové tóny a vytvoří úžasný kontrast s barevnými květy a dodá tak vašemu stolu jiskru. Pro tuto vázu můžete zvolit výraznější a jasné květiny, jako jsou například tulipány, či růže. Tyto květiny budou v kontrastu s růžovou barvou vázy vynikat.

Váza Caribbean Dream Cherry

Kromě toho můžete do kytice umístit v obou variantách také nějakou zelenou rostlinu, která celou kompozici zjemní. Pro tento účel se bude skvěle hodit třeba chamelej italský, kapradina nebo kručinka. Při výběru květin se nebojte experimentovat a zkoušet různé kombinace. Vždy záleží na vašem vkusu a stylu, který chcete na svém jarním stole vytvořit.

Pro svůj jarní stůl můžete využít také další produkty z našeho eshopu, jako jsou například naše vázy z kolekce RONA.

Doufáme, že vám náš jarní tip pomohl a těšíme se na vás v dalším článku, nebo na našich sociálních sítích. Budeme rádi, když nám vaše jarní výtvory pošlete, nebo nás na vašich fotografiích označíte. 

Tým Dekorant.cz